Skakalni klub

Predmeja - Otlica - Kovk

Na prireditvi Bilanca leta "taku jn drgači" 26.12.2015 je potekala tudi podelitev športnika Gore 2015.

V ožji izbor je prišlo 11 kandidatov med katerimi so društva, klubi in organizacije z Gore z glasovanjem izbrale najboljše tri.

V družbi alpinistov,gornikov,nogometašev,rokometašev, tekačev in smučarskih skakalcev je slavi naš skakalec Teo Krivec.

Med najboljšimi tremi pa sta mu družbo delala tekača Sandi Furlan ter Sebastjan Polanc. Oba v letošnji sezoni z izjemnimi tekaškimi rezultati.

KRATEK POVZETEK REZULTATOV LETOŠNJE SEZONE:

Sandi Furlan je na tekmovanju Primorskih tekov osvojil 1. mesto v svoji kategoriji ter skupno 3. mesto, odlično pa se je odrezal tudi na maratonih kjer je redno osvajal medalje. Na ljubljanskem maratonu je zasedel skupno 16 mesto med več kot 4000 tisoč tekači.

Sebastjan Polanc pa v letošnji sezoni slavi svojo dvajseto obletnico udejstvovanja na tekaških prireditvah. V svoji kategoriji je redno na zmagovalnem odru. Na primorskih tekih je v svoji kategoriji osvojil skupno 3 mesto.

Športnik Gore 2015 Teo Krivec pa je v letošnji sezoni pokazal izjemne rezultate in predanost na treningih. Z izjemo enega tekmovanja je na vseh ostalih stal na odru za najboljše. Na prvi tekmi sezone se je ogrel s 5. mestom, nato pa stopnjeval svoje rezultate in osvojil še dve 3. mesto ter pet prvih mest. Sezono pa kronal z naslovom DRŽAVNEGA PRVAKA .

 

Vsem športnikom iskreno čestitamo in jim želimo uspešno sezono 2016

foto: