Skakalni klub

Predmeja - Otlica - Kovk

KONČANA JE POLETNA SEZONA 2015

 

Skakalci in skakalke SK POK so se v poletni sezoni udeležili 8 tekmovanj v seštevku ter nekaj klubskih tekmovanj.

Žetev žlahtnih kovin se je začela že na drugi tekmi v Kranju, na prvi tekmi v Mostecu (revija skokov) pa je Teo Krivec osvojil 5.mesto, Tilen in Zala pa sta prvič okusila slast tekmovanj in že na prvi tekmi pokazala, da bosta v poletni sezoni trd oreh za sotekmovalce. Prav tako se je z odličnim 11 mestom izkazal Jaka.

Sledil je Mednarodni teden skokov v Kranju kjer je za razburljiv zaključek tekmovanja in prvo poletno kolajno poskrbel Teo Krivec saj je z osmega mesta po prvi seriji skočil na najvišjo stopničko, ter skupaj z še dvema tekmovalcema delil 1. mesto

Po kratkih počitnicah pa se je začela sezona pokal Cccta, kjer smo na 2 tekmah za seštevek osvojili 3 medalje, dve je priboril Teo Krivec eno pa Zala Likar. Odlično se je odrezal tudi Tilen z 6. in 13. mestom.

Na tekmovanju za pokal Slovenije je Teo Krivec osvojil 3. mesto, Zala 11. mesto, Jaka 32. mesto in Tilen 41. mesto,

Marko in Ela sta se na državnem prvenstvu do 11 let merila v Kranju in osvojila 32. mesto Ela in 61 mesto Marko, Ela pa je nastopala še na pokalni tekmi Slovenije in v svoji kategoriji osvojila 25. mesto.

Vhunec naše sezone pa je bilo državno prvenstvo v Velenju kjer nas je z naslovom državnega prvaka razveselil Teo Krivec, Zala je osvojila 17. mesto, Jaka 51. mesto Tilen pa 53. mesto

Tej zelo uspešni sezoni kličemo konec ter se že nestrpno veselimo priprav na zimsko sezono 2015/16.

 

Mitja Velikonja